sündmusedshmündmused

Kohe alguses ütlen ära, et Moshi võitja või võitjad annan teada järgmise nädala alguses, kuna kaup on hetkel postitädide juures ja läheb veel paar päeva aega!

Mis veel aga üleval on, et sain toreda-vahva-nunnu-ninnu-pakikese usas't. Kuidagi nii juhtus et instagramis laikisin ühte mopsiga pilti ja tuli välja et see kuulub ühele lahedale usa kunstniknaisele kellel on ka blogid ja ehtetegemised käsil ja jutud ja nii me üksteise mopse ja värke laikisime kuni ma selle paki sain. Jes! http://www.mylittlefisheye.com/ ja siiiiis neidsamu tema vanakoolsõbrapael släsh ogad saab siit http://www.etsy.com/shop/mylittlefisheyeshop

Siis veel siuke jutt et sellist odavamat paarieurost t-särgid nänn plönn müüme mina ja my dear Helen Objartel see laupäev telliskivi turul! Nii et roomake palun kohale, meeste asju tuleb ka, näiteks S suurusele t-särk burgerkingi pildiga aga kirjaga Porno King. Nimodi.

Ja siis kuu aega peale seda võib omakorda valmistuda. Pampaampaa Glämmilaadaks yo. Kus omakorda mina ja mu armas õde Anne müüme juba sellist glämmimat kraami mis võib sädeleda ja kohati meenutada kleite ja nii. http://www.cosmopolitan.ee/2011/08/glammilaat-tuleb-taas/

Ja siis veel nagu ikka TFW on kohekohe majas kuna sügis on ka. Seega tasub silmad-kõrvad lahti hoida mingid ürrarid on ja showd ja värgid, tihti nad ikka on, seega võiks tsekata.