prampampaa moshi võitjad


Ououou Kuna Moshi oli überlahke giveaway tegija, siis ma saan seekord tervelt 4jale inimesele midagi anda. Mis on äärmiselt tuus kuna osalejaid oli ka mitu-mitu. Niisiis täiesti random scrolli-ringi ja pane näpp peale süsteemi järgi + natuke vaimukama lausevõtu seal näpu alt eelistamise järgi lähevad purgid: Mirelle-le, Veitsviird-ile, Marii-le ja L-le. Kui nimed kattuvad või midagi siis blogerite profiilikate järgi saab aru. Pange siis mulle meili oma ees-perenimi-mobiil-lähimspartpost :)

Telliskivi turul müüsime ära hunniku stuffi Anne ja Heleniga. Enne tegime veits vaimuhaigeid pilte ka. Nüüd järgmisena oleme Portobello täikal, see on siis juba 10 september katlaaias. Siit on näiteks kollane jope alles ja triibulised retukad ja muidu ka hunnik asju veel veel. Mingi tädi telliskivis rääkis teise tädiga et shoppab omaenda kaltsupoe jaoks asju kokku, ma ofkors kuulsin seda kogemata, tuli võttis meilt hunnikus paarieurost kraami, Helen küsis, et kas proovima ei taha minna et see on suht väike ese, naine ütles et oi eiii ma ostan oma emale kingiks selle. Tänks! Suht ükskõik kas neid asju nüüd edasi müüakse, aga valetada pole ilus pole kena.

Muide ajakirjas PULSS mis on tasuta igast salongides, keskustes, kohvikutes saadaval on terve stooritäis Kostiku saamisloost ja mis ta muidu teeb ja nii. Fotod fotografeeris Jelena Rudi.