tuusad kingad

Lõppude lõpuks ja napilt enne seda kui allahinsluste käigus normaalsed chiipod asjad otsa said, sain ma leitud endale ja ka minupoolt riietatavale mehele superpärased kingad. Teemaks on see, et poisid olgu mehed ja tüdrukud naised ja okei ma never ei loobu oma kümnest ketsipaarist, aga fak kui see rõve jää ära sulab, siis saab olema vahest kingaviitsivatel päevadel topelt hea enesetunne, päike plus mwah.
Kusjuures, pühapäeval asendub praegune miinuskraad esmakordselt pluskraadiga, peaaegu 10 kraadise vahega. Saab olema ainult plus neli, aga kamoon kui ntks 10 kraadi soojusel ja 20 kraadil soojusel on PEOVAHE siis, miks mitte ka nüüd.
Igastahes kingad kingad, ma tahan näha härrasid, käed taskus, varbad veidi väljapoole, kulunud gängsteri nahktallaga või puutallaga kingad jalas ja neiusid vanades haisvates ketsides, Bwahaha.
Kingad siis naistekad mingi 480.- nahk, saab kanda mingi kolmepidi, ilma rihmata, rihmaga, rihm kanna taga kinni. Ja meestekad olid vist midagi 700.- ringis, Mustang, ja nahk. Jei.