clockwork orange ja ripsmed


Lugesin siin just ühte artiklit sellest kuidas koos tulnud-läinud-saabuvate-veelkordsaabuvate-veelkordäraminevate 80'ndate trendidega võivad tuusade asjade maastikule tagasi roomata värvilised ripsmetushid. Ja just eelmine nädal vaatasin oma meigikastis neoonroosat makeupstori tušši (190.- eesti meikapstoorides, aga caution, täiesti oh häda on selle silmadelt ärasaamisega) ja superkahtlesin selle pealekandmises, no ja ei pannudki. Aga nüüd mu uus lugemine tegi kuidagi rõõmsamaks, andes mingi megaiisi nõuande, less is more ja siis kui sa pole just megavalge nahaga erksiniste ripsmetega eit, on kõik okei. Ehksiis värvilised ripsmed on IN, aga peale peaks panema värvi aaainult otstele. Nii on.


Koos kogu ripsmevärgiga tahaks näidata ka Stephanie Simek'i täiesti haigeid ehteid. 350.- eeku jupp. Lihtsalt on spooki, kuigi omamoodi khuul. Minuarust eriti khuul oleks see värk just mestele, et hetkega luua kellavärgiga apelsini efekti oma näol ja inteligentsemad naised llllliiiäägbi tõmmata. (ligi või läbi, ise võib valida hühü)

Ja ja ja ja. Veel midagi. Britishempire online pood müüb väga Õiget kaabut. Ooojees. ala 250.- krontsi. Arvatavasti enamus mehi näeks selles välja nagu debiilikud, aga peenema maitsega klemmid kannaks selle täitsa välja. Ja muidugi ei saa ma ära oodata päeva mil näeks Tallinna tänavatel mõnda meest kes julgeks toppida oma silma alla reaalset kunstripset (neid müüakse isegi fakin seppälas) ja oleks vähemalt 10 aastat vanem kui 15.