Shoes-stools-grumpycat-fools

Buzzfeed rikub reaalselt ära mu igasuguse eduka eraelu ja karjääri võimaluse, sest kuidas saab keskenduda sellele mis juhtub siin ja praegu kui ma saan vahtida 25-te pilti idiootsetest inimestest, kes triigivad oma lapsi triikrauaga ja sunnivad neid sööma happy meali. Kohutav.
Igastahes. Just siis kui ma mõtlen et Jeffrey Campbell on nüüd mõttetu ja ei tee enam kingi mis mulle meeldiksid, laob keegi välja sellised Biafra Flatform kingad. Need Nameless kingad kuskilt Jaapani aladelt on ka päris tuusad.

Buzzfeed is totally killing my vibe of being a functional person in this society. How can I do my stuff when I have to look at the pictures of parents ironing their kids.
Anyhow. Just when I thought Jeffrey Campbell will never ever do shoewear that I like anymore, he created these Biafra Flatform babes. And those Japanese Nameless shoes are pretty awesome too.



Grumpy cat on küll veits ununenud teema, aga kullast sõrmus sellise kassi moluga on ikka täitsa okei asi mida teha. Etsyst saab osta ka. Korktoolid on ka toredad. Radice Orlandini disainistuudio tegi, nimeks on Bouchon. Täiega tahaks istuda sellisel, kork on nii soe muhe materjal.

Grumpy cat may be pretty yesterday, but this gold grumpy ring is so shweeet! Gettable on Etsy. And last but not least, I want to sit my butt on them Bouchon stools by Radice Orlandini studio, they look so warm and inviting. Mm!