WINN! Ärajagamise tulem Four Reasons asjus!


SIISON.EE FOUR REASONS ÄRAJAGAMISES ON 3 VÕIDUKONDORIT!
Aana Liisa Kaste - tugevdav juuksemask
Mari-Leen Maashasan - lilla juuksemask
Maarika Karm - punane juuksemask

Mul on aga nõnda, et olen väga elevil, üleväsinud, positiivne, stressis ja kohustustest täis. Marilyni plaadi trükkimisega on tohutult muresid - nii ajalisi kui rahalisi kui AJALISI. Lumi on ilus, kuid kuidagi võtab nii läbi, et kui ma tööle kohale jalutan, siis on tunne nagu oleksin tee pealt vahepeal kõrvale põiganud ja polaaruurimisi teinud. Ja noh nipetnäpet, et tegelikult vana hea kui päevas oleks paar tundi rohkem teema. VINGUMINE FAK JEE! :D

Kellel jõulukinkidega väike debor ja ei tea mis teha, siis põhiklemm Siison.ee on oma jõuluvalikusse lisanud ka MOPSI SÕRMUSED! Jei. Nii, et nüüd on üle eesti neid kiirem ja mugavam hankida.
siison.ee/joulupood/pugs-not-drugs.html
WINNRS FOR THE SIISON.EE AND FOUR REASONS GIVEAWAY ARE 3 LOVELY LADIES!
Aana Liisa Kaste - repair mask
Mari-Leen Maashasan - plum color mask
Maarika Karm - pepper color mask

And me myself I am anxious, happy, stressed, excited and full of projects. The printing of Marilyn's album has been exhausting and we need more time and money and TIME. The snow is sweet but it tires me so much to walk that I feel like I have been to a polar pole by the time I get to work. Well and it's kind of the usual I need a couple of hours more in that day time-of-year. WHINING ABOUT LIFE F*CK YEAAA!

I have not updated my listing on pug rings on etsy but there are some of them on siison.ee site now. It's too busy time for me to deal with the shipping myself. So sorry.