Primaveratuus + SÄSItuus

Mäletan, et kui kunagi Moskvas sai emaga muuseume läbi kammitud, siis hakaks kogu sellest kullast ja üleküllusest pea lihtsalt valutama ja peale 1876543't Фаберже muna ei saanud enam mufigi aru mis toimub. Siin omakorda New York'i Primavera galerii blogi toob karda välja pika jutuga ja puhta pildiga. Tuus mis tuus. http://blog.primaveragallery.com/
"For over forty years, we have been seeking out the finest and most interesting decorative objects, jewelry, furniture, and paintings associated with the major design movements of our century, including Art Deco, Bauhaus, French 1930's and 1940's, Italian glass and furniture, and Contemporay Design. While our focus is on the notable artists and designers of their periods, we are also interested in worthy works by lesser-known artists, or even by someone unknown. Our interest is in designs that transcend their period, and manifest an eloquent originality that sets them apart. For us, the most important elements are design, workmanship, condition and authenticity. We take pride in offering our clients the choicest examples of 20th and 21st century design."


Ja siis veel üks ÜLIKÕVA uudis on see, et mina, Helene Vetik, sain nomineeritud SÄSI preemiale ehk Eesti Noore Disaineri auhinnale 2012, oma viimaste aastate tööde alusel :D Väga tuus on olla nii kõvade disaineritega õlg õla vastu ja niiöelda antud nominatsioon ongi minu jaoks juba täiega õnn! Minu tööd siia klikates. Nominendid siia klikates. Ja auhinnagaala leiab aset 21. septembril Lennusadamas, pileteid saab osta ja värki ja näeb Metsavahi moeshowd!