lõputud seened, ärajagamise võit, pello

Fanfaarid ja väikesed paažid toovad hõbekandikul teate, et QooQoo gvieaway võitu otsustasime ära anda TOPELT. Jep 2 inimest saavad siison.ee 80€ QQ krediidi kumbki. Lisaks on väga tuus, et veel posu erinevaid QooQoo asju on siisoni saabunud, nii et valik on laiem kui varem :) http://siison.ee/brandid/qooqoo.html/

Uusrikkad mannavahu-kass-naised on peidus meilide taga sadacaroline ät gmail.com ja mariana.hint ät gmail.com nii et nendega võetakse ilusti ühendust Siisoni poolt ja antakse teada, et kuidas šoppama hakata. Wee!
Ma tegin veel vahepeal sellise asja, et registreerisin Pellole blogi ja kribasin 4 esimest postitust, et ta vana konn kord juba blogima hakkaks, sest ta teeb ilusamaid toite ja leiab tuusimat meestemoodi. Seega SILM PÄÄLE: http://pellissimo.wordpress.com/ Ja kuna Pello seenerallist juttu teeb, siis minupooltki dokumentatsioon superpühapäevast Ester, Tõnise, Pello ja Madise ja metsaga. Ah ja siis täiega unustasin vihjata, et minu kodu lugu on septembri Anne ja Stiilis! Saab stalkida millises voodis ma magan ja mis laua taga söön :D Sealtpoolt ka ilus pilt Stina Kase kaamerast.