NEIVZ IT IZ

Tundub, et vana hea Seppäla on mõnusalt disainishnitte võtnud siit. Minul on igastahes see silmadega kaelakee küll olemass. Olengi mõelnud viimasel ajal et kuidagi liiga tuusaks need Seppäla asjad läinud. Aga rahakotile mõjub see muidugi paremini kui päris NEIVZi tellimine :D

Meile lähimad pärispoed edasimüüjad on Ab Fab - Stockholm, Lazy Oaf - London, The Distinguished - Devon, UK, Studded and Stoned - UK, Peaches and Cream - Liverpool UK, Mollywood - Belgium. Asukohti peab täpsemalt ise googlima :P

http://www.worldofobjects.com/ on mingi tore pood inimestele kellel raha voolab kõrvadest välja. Leidsin sealt ühe toreda julla mida võivad ahvida need kellel raha kõrvadest välja ei voola. Süda.


PS. ERKI on tulemas ja vaatasin Anne ja Stiili blogist pildikesi ning lemmarlemmarlemmar on Marin Sild ja tundus üldiselt et kõik on vaevatsenud. ERKI Moeshow 2011 toimub 04.06 Volta tehases. Juhuu! Uksed avatakse kl 18:00, show algab kl 19:00.


PPS. Pensionärid kurtsid, et kirgede torm on ebamugaval ajal ning oujes kurtmiste rahuldamiseks pandi sari üles tv3.play.eesse, best marketing sõbrad!

PPPS. Ma arvan et Teele Viira on tuus ja kui ta välja langes lülitasin momentaalselt teleka välja ja ropendasin nagu vana tõhk.