äraunustaäraeks

Lähme Madistoriga Viini Johhaidiile Ja Siemensile külla, restartima peamiselt. Aga lühikeseks ajaks ainult, niiet ajasäästu manjakina käisin juba virtuaalselt Viini H&Mi läbi ja tegin uurimustööd, et mida vaja. Ja et siis omakorda mitte ära unustada, siis meelespea ka siia, pärast hea võrrelda, et mis pahna tegelt kokku kraamin plaanituga võrreldes :P

Noorte moeshowl osalemise üleskutse! Samal ajal kui linn on täis ERKI plakateid ehitavad plaane nooremad põlvkonnad Hõbetraageldus nimelt ja hoopis Rakveres.
"2012. aastal toimub Rakveres teistkordselt noorte moeshow-võistlus Hõbetraageldus! Seekord üle vabariigi toimuv üritus on suunatud 14-20 aastastele moehuvilistele õpilastele, mille peamine eesmärk on anda andekatele noortele võimalus enda loomingut näidata. Erinevalt eelmisest korrast on võistlus kahes osas. Esmalt tuleb soovijatel registreerida, seejärel eelvooru tähtajaks saata kavandid ja õmblustöö, mille põhjal kutsub žürii finaali 13 parimat. Registreerimistähtaeg on 13. oktoober 2011. Hõbetraageldusel ei ole kollektsiooni teemat piiritletud. Disaineritele on antud vabad käed, et luua midagi omanäolist ja efektset. Hetkel on käimas ettevalmistused, et üritus oleks taaskord edukas ning parimad saaksid vääriliselt autasustatud."
edasi: http://hobetraageldus.blogspot.com/