tempo ja hüvasti Liz

Kui ma selle nädala üle elan, siis põhimõtteliselt olen valmis üle elama veel 3000 aastat ja nägema ära Veenusele kolimised ja mehistatud kosmoselaevad ja suhtlemised jumalustega. Tööl on väga palju tööd, kodus on väga palju tööd, töö ja kodu vahepeal on väga palju bändiasju, tallinn music week, sealjuures peab ka inimeseks jääma.

25 märts ehk siis see reede kell 22:30 saab mind-meid-Antoninat näha ja kuulda üle poole aasta Rock Cafes. Samas ka Leslie da Bass ja Tallinn Daggers ja Mimicry ja uusi tulijaidki. Sama päeva hommikul terevisioonis ja eelneva päeva hommikul ehk siis homme teeme isegi live lugu star fm-is. Kogu sellele jandile eelnes siis ka uus lugu ja musavideo. Selline : ) Karl higistas! Ja kui see omakorda meeldib, siis klõbistada saab talle hääli kuni silt tuleb ette "täname hääletamast" siin http://etv.err.ee/index.php?0557996



Siis veel tore uudis et superwomansi sukkpüksid rändasid üle vee ja maa ja mägede ja jõudsid jalga Taiwani disainerile, Cat Mushies'ele, Austraaliasse. Kosmos ja fotoreportaaž.


Ja muidu sellist mitte nii stressavat blogimist saab minult viimasest Tasku postitusest, kirjutasin igasugu uustuusadest tegemistest: http://www.tasku.ee/blogi/?p=834 Sellest ka et ajasin neljandiku peast kiilaks, jepjep.
Nüüd peol potentsiaalsed sebijad lähenevad mulle ainult paremalt ja vasakult eemalduvad.

Aga näeme reedel siis eks <3 Be there or be bwoöäk!

PS. Hüvasti Liz. Süda.