Jõuluaeg. Juhtub mõndagi mõndagi. Käisime Karlushaga eurobestil ja saime pronksi. See on pmtselt eriti suur asi ja olime megaõnnelikud ja siis meie lennuk kukkus peaaegu alla ja karma sai tasakaalustatud.
Link meie tööst ja teistest: http://www.eurobest.com/winners/2010/young_creatives/
Pärast panen natuke pildikesi ka reisust ja nii.

Ja siis ma täna käisin natuke rääkisin noorsootöötajatega. Ja see noorsootöö värk on ikka südamelähedane. Seega tervitaks mu elu tähtsamaid ex-noorsootöötajaid Janekest ja Enelikest.

Sain sellise kalendripoisi. Kätlin Kaljuvee joonistustega. Mulle meeldib idee sellest, et keegi joonistab ja teeb midagi päris käsitsi vähese arvuti abiga. Käega mõtlemine. http://www.katlinkaljuvee.com/ Avastasin et Kätlinile on tekkinud mingi eriti fäänsi veeb ja puha, vanasti olime küll kõik tudengirotid : )
Zelluloosist saab neid kalendreid ja vähese googeldamisega leiab veel allikaid.

 Hea uudis on ka see, et lõppudelõpuks hakkavad valmis saama ja müüki jõudma minu Superwomansid!
God thank you. See suva vabriku poolne venitamine nõnda et jõulud käes ja alles 23-ndal tulevad me sukad oli ikka väga väga kurb. Aga olulisem on see, et nad on nüüd peaaegu sündinud ja nädala pärast saab täitsa tellida ja värki. Kui nüüd vabrik ei plahvata enne kui Heidi nad sealt kätte saab. Atsurr.


Kolmapäeval rooman arstile ja algab minu teekond breketitega. Ma ei tea kas need juba pannakse või veel ei panda. Igastahes varsti olen raudhammas enivei. Ja kindlasti värviline raudhammas. Ma ei tea kas ma jõuan nüüd enne jõule veel midagi pasunada niiet häid pühi ja väike moodboard jepjep.

Bodkini kehakatteplönn http://www.bodkin.us/
Victoria's secret Candy
läbipaistvad prillarid http://www.lagarconne.com
vanakooli platvformsuss http://www.wonhundred.com/
Värvilised breketikummid, tere tere.
Ja mis kõige tähtsam, KÕIGE MAITSVAM SAMPINJONIRETSEPT UNIVERSUMIS!!!!
http://www.gourmet.com/recipes/2000s/2009/01/roasted-mushrooms