look'id & piccid

Avastasin oma uustuusa folderist mingid pildid ja värgid mida ma olen kogunud ala "isikliku stiili näidukateks" vms.. Lihtsalt tuusad naised + stiilid piltide sees mida võiks lugeda üheks Värgiks. Mõtlesin jutu ka juurde'ja'kräpp aga no liiga laiali valgub see teema. Igastahes mingi hetk mõtlesin et nii oleks hea tunne välja näha. Paar asja on THESARTORIALIST'ist ja paar A.MQeeni asja ja mõni Madonna ja Edie ka. Jajaja.




Glämmar oli normal, eelmine aasta oli tsillum, sest kuskile parkdia polnud ja naised purjuspäiselt olid agaramad sobrama. Aga nüüd sain maniküüri mille juba ära retsisin ning sõimata selle eest et mul sõrmed on kaktised whatnot. TÄNKS. Pepejeansi kingad saja eegiga Kadri Bussovilt. Hurra! Ülejäänd asjad krabasin lõpus tasuta. Kesiganes sa oled H&M'i musta pitskleidi omanik, tänan sind! Kärt Hammer röövis parima punavalgetriipkampsuni mis on uustuusas figureerind ka. Aamen. Üldiselt girlpower alltheway ja heil kõigile :*
• Märgid ka otsa said ja fotoreportaazius on Delfilt. (sorrü fotovarguse eest, olen vaene a fotograaf oli gigasõbralik ja tuus)

Linn on kaunis, õhk on täis tragikomöödilisi lõpukleite.