A face is like a work of art, it deserves a great frame

Kes teab ilmateadet, see teab ka seda et järgnevad kaks nädalat kontoris saavad olema piinarikkad mitte aint töökoguse poolest. Jaanipäeval olime metsas tegime näkku loomamaalingud jne. Müüsin Marilynile miljon 15 kroonist riiet ja kinga. Sain hellokitty briljante ning leidsin siukse saidi siukse kampaaniaga kus on lisalt miljard kuulsust prillidega ja sloganiga "A face is like a work of art, it deserves a great frame". Nagu aastakümneid kestnud promo. Leidsin nii, et telkust tuli beverlihilli kopp ja superseks vanakooli bridgite nielsen ja googeldasin et vaadata kuidas ta nüüd välja näeb (KO HU TAV) aga vanasti ikka woo-hoo beibi.



Plus sain meiluski Iirimaal elavalt sõbruskilt kes kutsub endakale külla, ja samal päeval leidsin miss selfridge poe mille irl versioon on ka Iirimaal! HOHOHO! Hinnad on enamvähem 5-18 naela, kallimaid odavamaid ka. Aga ekstranormalkenadasjadomgtutvustagemindvenealigarhigakesmulleriideidostaks! Kui kellegil läheb tellimiseks ma lööks kampa, saab postikulud odavamalt jne..


Uustuus on Juulikuu Stiil'is. Kreisokreiso. Kuhu küll see blääbrling for myself võib viia nii. Pasten siia editimata jutu ka kui ajakiri ära ilmub.