pixie crop


Peale tuhandeid katseid kasvatada puusadeni juuksed ja teha kõiki neid tutorialide patsikesi läksin ma tagasi juurte juurde ja hakkasin kokku Pin'nima enesekindlust tekitavaid lühikeste juustega naiste pilte. Kui ma enivei koguaeg kole krunn peas ringi käin ja ei suuda end mugavalt lahtiste karvadega tunda, võib ju nendest loobuda ka. Back to basics. 11 aastasena läksin esimest korda Lasnamäel punasesse tellisemajja juuksuritädi juurde, andsin talle 25 eeku ja palusin lõigata poisipea. Seda aega võib arvestada teen-mis-tahan ajaarvamise algusajaks.

Vintage Tallinn oli tore, jalutada sinna jala Estri ja Tõnisega oli ka väga tore. Muhe udu kumamas ees. Asukoht oli tore. Ostsin endale teksapluusi ja Karlile ilusa koti kuhu mahuvad ilusti ka vinüülplaadid.

Käisin Lasnakal emme juures, viisime tulpe talle. Pärast vedelesin kodus veits diivanil.

Ja siis tekkis mul suur soov ületeha oma vana laialivalgunud tätokas, ja ma hirmsasti tahaks midagi mis mind on inspireerinud ja defineerinud, panin mingeid käkke kokku, aga valida ei oska. Abi on teretulnud.

PS. Madis sai oma hotsid Lemtosh raamid kätte. Põhimees.

PSPS. Helsinkis ja muidu igalpool Soomes ilutsevad meie tehtud-mõeldud Maria Aderi maalitud Fizz Apple Garden õlimaal reklaamid.
After thousands failed attempts on growing the hair out and doing all those pretty hairstyles like in Pinterest tutorials I gave up and cut that shit off. Such a revelation I must say. If you don't feel comfy and wear the messy ugly bun 90% if the time you may as well send this project to hell. At least that's what I did. Back to basics. 11 year old me went to her ghetto hood hairdresser lady, gave her 2 euros and asked for boy hair, that's when you could start to count me in the peeps-who-do-whatever-they-please-peeps.

Vintage Tallinn was lovely. The place was lovely. Walking there with Ester and Tõnis was lovely. Bought a denim shirt and a bag for Karl and his vinyls.

Went to give some tulips to my mom. After that lazyed it away on the sofa.

And I'm also craving to redo my old ugly blurry tattoo. Made some doodles with ideas. Want to get something that has inspired and defined myself. Help is much appreciated.

PS. Madis is rocking his new Lemtosh frames. The dude.

PSPS. Helsinki and Finland in general is covered with our thought-did-done painted Fizz Apple Garden outdoors. Oil on canvas by Maria Ader.