Hula Hula GIVEAWAY weeee

UPDATE! GIVEAWAY IS OVER, WINNER: KRÕÕT TARKMEEL! THANK YALL!
Mare Kelpman Tekstiilistuudio esitleb oma  uut kollektsiooni Hula Hula ja mul on au pidada Hula-Hula-ärajagamist! Jess :) Vajuta postituse alla laikk ja kommenteeri - millist allolevatest ehetest tahaks saada? (ärge unustage kasutada oma õigeid nimesid ja jätta kontaktiks e-mail, möllamiseks on nädal)

"Hula Hula kollektsioonis on kõrvarõngad ja kaelaehted mida saab kanda ka käevõrude ja vöödena. Ehted on tehtud kergest sametist, villast või vastupidavamast kangast. Enamus disaine on lihtsad ning põhinevad stiliseeritud lille vormil".

www.facebook.com/kelpmantextile
Mare Kelpman Textile Studio is presenting it's new Hula Hula collection and I am honored to hold an international Hula-Hula-giveaway! Weee :) Press the like button under the post and comment - Which of the following designs you would like to win? (don't forget to use a proper name and leave a contact e-mail, well have a winner within a week)

"The “Hula Hula” collection consists of earrings and necklaces, which can be worn as bracelets or belts. Necklaces are made of light felt, velvet or durable fabric. Most designs are simple and base on a stylized plant or floral form".