positiivituus

Hoogsalt festivalilt suvilasse ja metsast linna ja siis festivalile ja arvuti ette woopwoop. Siin me Madise ja Johaniga poosetame Lätis Positivusel kohaliku kõige popima moeblogi jaoks whimsicalagnesiga.com ! Uhke värk eh :D

Madisel on muidugi ikka Henrik Vibskovi jakk ja Johanil kampsun Asosest, mina olen H&Mi kleidiga ja Friis co kingadega ja kaltsuka jopega ja Monki retukatega. Chewbaka särk on PullandBear. Votushki - täitsa mõttetu brandide loetelu.

Mis veel mis veel. See nädal panen välja Gucci võitjad, ma arvan et kolmapäeval ja siis reedel tõmban Viljandisse Folgile. Woohoo!

Täna käisime Madise ja Gustavi ja Karliga suvilat korrastamas, viisime ära haagisetäie kräppi ja noh ma pean välja kirjutama, et jätkuvalt GOOD FRIENDS ARE THE BEST FRIENDS. Mehed lihtsalt vihma käes saagimas ja telliseid tassimas ja möllamas prügis oma vabast ajast, et vanaemal oleks heam suvilas olla. MILLISED MEHED! Supermehed.

Ja siison marketist veits ülevaadet - AINULT ÜKS UUSTUUS ASI ON ALLES :D

Täitsa lõpp noh nagu soojad saiad läksid, äkki peakski pikema perspektiiviga projektile mõtlema kui selline valik ja hinnad toimivad? :)

Kusjuures kleit mida veel saada saab on just see mis pääses Chictopia.com-is esilehele ja väga palju kiidetud. Nii et võiks ka ära rapsatud saada, sünteetikat ei tasu peljata kuna nööpkleitidel laia seelikuosaga käib õhk väga ilusti läbi.

http://siison.ee/market/helene-vetik/naiste-kleit-helene-vetik-4.html