ärajagamine taas majas! + Salt Accessories

ÄRAJAGAMINE SELLEKS KORRAKS KULMINEERUNUD, VÕITJAD SIIN: http://uustuus.blogspot.com/2012/05/voidukondorid.html


Ma loodan et kuhi õnnelikke inimesi kes eelmine kord said ripsmetušše ja huulepulki ja üllatusvärke on juba kõik ära kasutanud ja jälle õnnetud ja need kes pole veel midagi võitnud on veel õnnetumad, sest NÜÜD TEEN MA KÕIK ÕNNELIKUKS. Nimelt annab Solarise Dolce Vita ärajagamisse väga tuusades toonides Max Factor küünelakikesed, 2 JUICY COUTURE kosmeetika pouchi ahvatleva sisuga, jaaaaaaa John Varvatose meeste lõhna! Päris hull värk. Noh Juicyt vist tutvustama ei pea, kõik teavad tuusasid roosasid aksessuaare ja lõhnakesi ja värke, aga Johnist veits - http://www.johnvarvatos.com/ Ta on siuke boheemi ja rokenrolli stiili viljelev moekunstimees ning lõhna nimi on Vintage, kui ei taha ilma nuusutamata ärajagamisest osa võtta siis minge poodi nuusutama :) Selline väga mehelik lõhn peaksin mainima.

ÄRAJAGAMISKRAAMI ENDALE SAAMISEKS KIRJUTAGEM OMA PÄRIS NIME ALT KOOS OMA E-MAILIGA KOMMENTAARIUM SIIA ALLA, et mida tahaks endale? :)


Ja siis veel näitan täiega oma EKA õppimiskolleegi väga väga väga vahvaid ehteid nime alt Salt Accessories! Leen Videnski on andekas ja tuus. Hetkeseisuga saab asju näppida Nu Nordikus. Neid ma ära ei jaga, ise peab hankima :P