PAMPAMPARAMPAAAA loosimise tulemused.

Austatud publik, mul on mitu juttu. Kõigepealt tahaks rääkida tööst. Teadagi hängisin ma siin mõnda aega tagasi Portugalis art directori, stilisti, meigikunstniku, juuksuri ja stsenograafi rollis. Lõpuksometi saigi üks seal tehtud töödest valmis :) Tahaks tänada kogu meie tiimi ja siis uustuusa musudele ka ette näidata mis tehtud sai.
Nüüd kus klipp on pidulikult vaadatud räägiks siis DV võidulistest.
Kuna enamus inimesi kartsid et ma hakkan neile seksuaalseid kirju saatma - tagasimeile ja perekonnanimesid ei mainitud eriti, seega palun tuvastage end nende nikneimide ja comment aegade järgi ning pange mulle ikka oma ees ja perenimega mail uustuus ät gmail com aadressile. Siis jätan teie nimele paki Solarise Dolcesse (reedel) ja saate oma kraamid kätte. Võitjad muide võidavadki seda mida tahtsid + veel üllatusi :D + LOOSIMISI TULEB VARSTI TÄIEGA VEEL ÄRGEM HEITKE MEELT MITTEVÕITJAD. I GIVE STUFF TO MY PPL. Süda.


LesTigrissimus (2. aprill 1:00 PM)
Margo (2. aprill 11:32 PM)
Driinu (3. aprill 2:56 AM)
Jaanika N (3. aprill 3:34 AM)
Anonüümne aka Inga A (3. aprill 1:13 PM)
helena (3. aprill 11:48 PM)
Britt (4. aprill 2:26 AM)
Doris (4. aprill 5:40 AM)


Nagu nüüd võiks kombeks saada võite kommida siia, et mida kosmeetilist võita tahaks tulevastes loosidest ja millest puudust on ekš. Ja vaat kui tuus french maniküüri idee laurendall blogist.