Kuigi mu motoks on uustuusas mitte iniseda ja vinguda elu hädade üle, pean ma täna oma mütsi ära sööma ja ütlema, et täna on üks sitt pask rott värdjas päev. Juhtus midagi mille peale keegi iga päev ei mõtle ja ei peagi mõtlema, aga kui see üks kord juhtub, mõted et miks ma midagi ei teinud. Järjekordne tükike minu dna'd on nüüd loodetavasti paremas kohas.

Reblogin ühte vana Martha Stewarti tutoriali aastast 2006. Toob natukene zen'i koju äkki. "Bath fizzies" ehk siis vaese mehe Lush. (Mu tõlge on suht konarlik, sry)

Vaja läheb:
Tavaline söögi-sooda
Maisitärklis
Sidrunhape
Pihusti
Toiduvärv
Klaaskauss
Lõhnastatud õli
Küpsetusvormid

Mis siis teha:
1. Sõelu 3/4 tassi soodat, 1 tass sidrunhapet, ja 2 tassi tärklist läbi sõela, et eemaldada igasugused kamakad. Et saavutada erinevaid värve, võta veepiserdaja/pihusti ja kalla sinna tassitäis vett ja umbes 6 tilka toiduvärvi.

2. Vaikselt värvi-piserdades tassitäit segatud pulbrit, sõelu see uuesti läbi otse klaaskaussi. Lisa veel natukene vett (pidevalt segades), väga aeglaselt kallates, seda tuleb teha ettevaatlikult, et vee kogus oleks väike ja fizzer ei hakkaks tükki minema või sisisema. Kontrolli pigistades saavutatud pulbrit, kui see muutub pressitavaks ja lumetaoliseks on hea. Vedelikku lisada tulebki seni kuni ta konsistents muutub vormitavaks. Muidugi saab eksperementeerida ja vee asemel kasutada siidrit, mahla, dushigeeli..

3. Vali välja õli, kui tegu on lavendli või mündiga piisab 5 tilgast, kui tegu on nõrgema õliga nagu sidrun või greip võib lisada 6 tilka. Sega see korralikult läbi. Suru saavutatud aine korralikult küpsetusvormidesse. Vormi pandud segu peaks settima ja kuivama paar tundi, seejärel võib proovida ta välja võtta ja kasutada. Võib olla läheb kõik pekki :)


Ja siis veel selline uudis. Me Annekesega mängime muusikat lokaalis Vabandust laupäeva öösel. Kõik on oodatud tantsima. Kes pole kunagi käinud, see on selline mõnus vanakooli urgas mis asub endise kohvik Moskva maa all. Sõbralik koht. Ootame külla väga :) Täpsemalt: https://www.facebook.com/LESBEAT