toimuvad igast asjad

Anne ja Stiili ilulemmikud 2011 said valitud. Deidiks Marilyn toppisin omale kaela valged suled ja talle valge shelfi ja oli väga tore. Bonaparte toit oli tohutult delishess ja Liisi kostüümides ettekandjad ja uus Bonbon ja see et peaaegu kõik viitsisidki dresscodi järgi valgesse panna oli täitsa nagu Glam-Tron.


Vintage Tallinn ka toimus mis toimus, ilusad asjad, kallid asjad, kui saan suurema kodu siis kindlalt topin selle sellist mööblipoissi täis.


Ja Lauren Fisheye saatis mulle Californiast sellised shortsid selle eest et ma talle firma tunnusjoonistuse tegin. Väga rajud, tohutult tahtsin neid! Rõõmrõõm.


Niih siis veel avaldan taaskord tänud Karlile, Antonile, Johannesele ja Andresele selle eest et nad nii tuusad ja andekad mehed on ja et meie ühisponnistus Just Filmi treiler sai Motion Served esilehele! Nagu päris välismaa parimate tööde eksponeerimise saidile. See on megaau! http://www.motionserved.com/


Nunnu tähelepanek linnapildist mida mu föön jäädvustas on see et Hämarik sai tiivustatud. Ekstratore idee. Kõigi skulptuuridega palun enne jõule midagi ette võtta, süda soojaks vaadata :)