noh läks hästi noh!

:))))))))))))))))))))))))))))))))
Nii ongi et kui möödunud aasta ei leidnud nagu töid millega päriselt osaleda tahaks, siis tänavu sundis Karl mind ADC'le asjad siiski ära saatma ja sealt see rõõmusadu alguse sai. The Legend of the mighty Soap filmiplakatid mis olid ühtalsi mu elu esimesed filmiplakatid ever said hõbeda ja lendavad edasi Barcelonasse ja samuti ka Just Film identiteet, mis polnud küll sugugi minu esimene tunnusgraafika kuid kindlasti esimene 50 leheküljeline küljendatud kavaaraamat ja näiteks õhupalle pole ka varem oma disainiga näinud :) Ja Tallinn Dollsi ilvesemolud said ka tunnustada finaalikohaga. Kogu selle kompoti peale inspireerusin ma sedavõrd et täiesti vabast ajast pühapäeval istusin maha ja kujundasin ära ühe konkursitöö, millise veel öelda ei saa.

Vahelduseks kiita saada on väga mõnus ja annab täiega indu, haters gonna hate muidugi ja lovers gonna love, kaldun sinna loversite poole :)

Ooo mis smailideparaad tänases postituses. Heheh.
http://defol.io/adcestonia/2011disain/finalists

Ja muidugi räigelt sured tänud kõigile kes abiks olid, Anton Toomere aitas 3D hiigelseepi vorpida ja Maiken Staak paljast Kristo Viidingut pildistada ja Madis üldse kannatab sellist tööhoolikut nagu ma ja Karl kui musketär muiste kaitseb ja hoiab kõike mis teeme ja nagu näha võidutööd on tavaliselt ikka sellised kus kliendid annavad vabad käed, ehk siis tuusad kliendid :)











Eka vilistlaste pidu oli eile, sealt moraal, kui Depeche Mode ei mängi oled halb DJ kui mängid oled hea. kokkuvõttes vaatamata sellele et oli pühapäev, tantsivaid inimesi oli ja sai õe ja Mowkaga DJ-lustitud. Kuna ma enast ilusaks teha ei viitsinud siis plökerdasin niisama silmad ära nii mustaks kui sain ja selgus et täitsa khuul on nii.