linklinklinklinklink


Tüübid kes te viimasel ajal uustuusa linkind olete, ma olen juba sadakorda mõelnud tagasilinkimist kuidagi teostada ja möödunud aasta tegin listi ja siis arvut jooksis kokku ja siis ma olin nagu fakit maisuuda enam google analyticsist kõike välja kopida, aga see pühapäev juhtus ilmutus ja ma suutsin viimase kahe kuu backlinkijad kirja panna. Igastahes Aitäh! Network is the best work :) Jaaa siiiiiiis tutvustuste asemel suvaväljavõtted igast kohast. uhum.

http://cicucoco.blogspot.com "I'm teaching fashion, sewing and so on for children at Gabriele's fashion and dance school in Pärnu."

http://martzux.blogspot.com "eile käisime hannaga väikesel shootingul, kunagi võiks jälle"

http://olenkesolen.blogspot.com "Mul on oma tee ja eesmärk viltuse silmapiiri taga. Mu ümber on okastraat ning seal sees olen mina."

http://johnnywantsmolly.blogspot.com tee mis sa teed aga see blogi on ainult kutsega, no can do

http://mmumaailm.blogspot.com "WELCOME TO MY MAKEUP BLOG"

http://mirelleolen.blogspot.com "Lennuk andis ühe signaali, mis tähendas et 3 esimest hüppajat pidid püsti tõusma."

http://kroku.wordpress.com "Soolise faking identiteedi lõplik kadu."

http://monpansjee.blogspot.com "Nüüd siis ükspäev võtsin rongile minnes vaevaks ka kuju juures peatuda."

http://dakirr.blogspot.com "Unicorn, where are you?"

http://k2rts.blogspot.com "Ma olen lõhnafriik ka ja täna mingi teatud sekundi murdosa vältel, mingi teatud meetri peal, oli täpselt See Õige lõhn, mis pidi olema."

http://elejrvsalu.wordpress.com "Igaljuhul. Olen jälle hakanud läbi kammima tattoo salongide kodulehti. Näpud ikka sügelevad, et esimene pildikene ära teha."

http://juzzzike.blogspot.com "My name is Johanna Pärn. I'm estonian girl. I love acting and athletics."

http://ohimsoobsessed.blogspot.com "Ja kuigi see kampsun paisab vägagi tore, näeksin ma seda värvi enda küljes pigem ühtede mõnusate, isegi mitte liiga kõrgete, poolsaabaste näol"

http://sequinmagazine.blogspot.com "Had a walk in Kadrioru park and the Japanese gardens they had just opened. Everything was so beautiful and you could really feel the fall."

http://hallarhoswen.blogspot.com "Mõnikord on niipalju mõtteid, et raske on otsustada mida jagada"

http://m6nim6te.blogspot.com "Leidsin ühest vanemate toodud kastist ühe mõnusa karbi plastiliini."

http://michaelmorg.tumblr.com "Part of VICE blogging network"

http://kirjadmulle.blogspot.com "Ma alustasin blogi pidamist aastal 2003. Nüüd on mul tunne, et see on ennast täielikult ammendanud ja mind pigem ahistab mõte, et ma peaksin aeg ajalt siia mingid read viskama."

http://design-it-up.blogspot.com "Pss, peame selle nädala jooksul mängima wannabe stilisti ja panema sõbranna riidesse vastavalt tema figuuri plussidele ja miinustele."

http://karinsmaatiline.blogspot.com "Esimene öö Londonis möödus kenasti. Toa seinad natukene kostavad läbi aga muidu on kõik väga hästi."

http://amsterdamiseerunud.blogspot.com "ma olen ammust ajast suur aleksei turovski fänn. inimesed, see mees räägib loomadega!"

http://makkmangib.blogspot.com "ketid, kõrvarõngad, lipsud, pärlid"

http://nurrnurr1223.blogspot.com votjah samuti ainult sunskribeerund inimestele mõeldud ja ei teagi mis seal on

http://evakatariina.blogspot.com "There is a serious gossip girl in me waiting to speak her mind every now and then."

http://ambigramm.blogspot.com "Jaaa, glam-rock ja psychobilly viitega soengud! Viltused tukad las jäävad teenageritele, parimad sonksid on siin"

http://flashglamtrash.com "They did too many drugs and I didn't"

http://kkkristin.blogspot.com "Läksin kõigepealt Hundiga Risto juurde, kus olid ees ootamas juba Teele, Risto, Kassu ja Kristi. banaanileib on üks taeva kingitus ma ütlen."

http://seebimullibeebi.blogspot.com "Kirjutised. Ja vidinad. Ja pooleliolevad tööd. Praeguseks VALMIS!"

http://sin-like-you-mean-it.blogspot.com "Trying to pose and look like a dumb blonde :D:D:D"

http://viinamarjad.wordpress.com "Istun Revalis ja mu kõrval pusib üks väike marakratt oma koduste ülesannete kallal. Istub siin täitsa üksi, sööb šokolaadi eklääri."

http://bazookasbox.blogspot.com "Telliti mustad õlakud. Teen need valmis siis kindlasti lisan ka enda loomingust pildi. Good luck for me!"

http://hanna.kolhoos.ee "Arvutan siin, et kas ma olen selle oma paratsetamooli päevanormiga korras või mitte, vist on 1 tablett üle."

http://involvedapples.blogspot.com "Kevadel kirjutasin ma siin Kanada alternatiivmuusikapinnaselt võrsunud bändist nimega Trust, mille "Candy Wallsi" võin ma siiamaani selle aasta üheks vingemaks looks nimetada."

http://mosh.planet.ee "See kõik algas 2010 aasta kõledal hilistalvel, kui ÕE hämaras ruumis pisteti idanema KSG moeshow maimuke."

http://fladermaus.tumblr.com "Moe illustratsioonid. Illustraator David Despau. Pakendidisain. Animal photagraphy."

http://fornakorucci.blogspot.com "Ma olen viimased nädalad veetnud style.com-is erinevaid kollektsioone sirvides ja I must say that I am in love in Fashion again."

http://hanne-loore.blogspot.com "mis siis ikka, lähen üle sügise lainele ja sügis tuleb päris fucked up siinmail, väga mitme koha pealt"

http://ilikecarnival.blogspot.com "My Fashion Notebook... Personality begins, where comparison ends.(Karl Lagerfeld)"

http://kristelpuustaphotography.blogspot.com "Kõik kes tahavad endast pilte saada v mulle lihtsalt modelliks tulla võtku ühendust! Ma ei hammusta"

http://onnaguon.wordpress.com "Ja nüüd ma mõtlen ja kirjutan. Raamatukogus. Kirjutan siia, sest dokumendist baka.doc on mul rohkem kui kõrini."

http://pisikemelomaan.blogspot.com see on invited readersitele only nii et ma ei teagi mis seal on

http://suhkrutops.blogspot.com "Hetkel uni murrab ning kõhuga on jätkuvalt probleeme. Peaks apteeki minema"

http://z-z-z-z-z-z-z.diary.ru "рубрика "феерические долбоебы"

(See listike on just blogidest ja baseerub täitsa ausalt kõigil viimase 2 kuu google analyticsi andmetel, sellised lehed ala facebook ja igast foorumid ei kvalifitseerunud vist eriti teemasse ja ma ei tea kas saab ka googlit usaldada äkki keegi jäi nähtamatuks)