tuusa-muusa

Kui patrad ühes ajakirjas sellest, et never ei kanna mingit riideeset, siis peab teises ajakirjas selle kindlasti selga toppima.
Kahju on sellest, et Cosmo jättis välja mu õpetuse õllejoomisest kui parimast stressiravimist. Aga muidu kõik tip-top, et siis
Cosmopolitani kuu muusa – check! 
Ja Marie Claire's on väga hea ideega kokku pandud artikkel, kus valitud mõned paarid ning meesosapool analüüsib naist.

Madis mind häbisse igastahes ei jäta.

+ Selle kuu Claire esikaas on lihtsalt väga sügis ja julge ja tuus.


Käisime Antoninaga Liliani ja Marguse pulmas. Väga armas oli. Mul on hetkel pilte ainult Antoninast sealtsamast (Maiken Staak) aga noh..Lihtsalt täiesti apartment therapy pulm oli. Väga palju inimesi, väga palju väga head toitu, väga ilusad sisustuselemendid (söödi heinakuhjadel istudes) ja isegi wc'd olid spetsjomm ehitatud siltidega Lilianid/Margused. Lihtsalt niiii armas. Ja kogu tegevus toimus õues hiiglaslikus telgis, nagu mingis Julia Robertsiga filmis. (Karli piltidel pole, sest esimese osa pulmast jauras ta Plektrumiga seoses).


Uustuus on aga veel see-see-see. Et juhtusin veebiavarustes peale juhtuma sattuma ühele unelmate käevõrule, mis on täiesti igas univesumi online poes välja müüdud. Täiesti täielikult. Aga aga aga, see on meil siinsamas Tallinnas Reedes olemas + allahinnatud! Muhahahahahaaa. Lähen täna järgi. Cube bracelet - Cheap Monday.