tagasi olen

Selline sait on olemas nagu posh vintage girl ja siis seal on sellised kleidid oioiooo. Hinnad on mingi 2000 eegi ringis aga samas need on ikka kleidid mis kleidid. Ja vanadest asjadest nagu ikka, tulevad uued mõtted. Aka buttoned upp kleidipoiss. Nupse täis kleit, ja kui on hunnik erinevate elementidega nöpse ka juurde tehtud siis saab ju ülekeha endale külge igast kama riputada. Hea.

Kannis üritasime Karliga shopata cufflinke, aga vintaazasjad sellises turistikohas on ikka rämekallid. Aga uued ära lakutud cufflinkid mingit hõngu väga ei oma. Muide whatsap sellega et nii vähestel meeste triiksärkidel üldse nende jaoks augud on. Enivei, Happy Owli klaasist mansetikad on piisavalt teravad et natuke ostetud saada vanakoolikate kõrvale. Vähemalt pildistatud on nii et isu tekib : )) (400eek)


Aga laupäeval on Schilling. Sain promoplaadi isegi ja puha. Antonina esineb seal aftekal. Väga imelik tunne on, tegelikult pole kõigest mõned nädalad eisnenud, aga rets elevus on, nagu esimene kord. Ja eile käisime ühe kreeklase juures külas kes nüüd täna sõidab tagasi kreekasse ja ta teeb dokfilmi Tallinnast ja seal siis meie muss. Mõnus.

Mõnus. Hea.

TE VAADAKE VAID SEDA ILMASTIKKU!