Steffi Schütze indeed

Viimasel ajal olen kuidagi sattunud illustreerimislainele ja visanud mõned ülesviskamata tööd oma deviantarti, põhiteemaks on nüüdisasjal vektorid. Ja samas leidsin Steffi. Sellise joonega naine et oioio. Sellist fashion vektor-karakter asja üritatakse ikka siinseal teha, aga see kuidas tema tsikkidel ikka jalg voolab ja riie ujub on väga tahan.
Täiega kui mul oleks mingi riiete butiik, siis pildistaks kollektsiooni üles ja laseks tal ülejoonistada, saaks mingi postrid teha ja särgid ja midaiganes. Ala sul on see kleit ja siis sul on särk mingi ekstranummi joonistusega kus on tsikk samas sinu kleidis. Jnejnejne. Inspekat kuipalju. Aga tõesti ikkaveel tajun et Eestis on erinevate tasemel illustreerimiskäekirjade defitsiit, seega whynotter vajadusel mujalt võtta.

Täna Antoninaga Tartttu. Siinkohal presenteerin särke mis ma meile tegin. Igaüks on lihtsalt geomeetriline kujund ja Karl laseb samadest kujunditest moodustuvaid visulle seinale. Fots on Siimu tehtud AbulARTooriumi peolt.

Veronts käis nüüd ka TEDx'il rääkimas, ma ei saand kuulata oli koosolek samal ajal. Aga eks nad panevad ka temast mingi hetk video ülesse ja saan levitada ta ajutööd uustuusadele maile.

Tunnen end täna krõllina.