notetuus

Eile ujus üle igasugu blogide selline asi nagu Abici bike koostöös Note Design Studioga. Mis on siis itaalia ratas mida disainis rootsi stuudio, ehksiis võib unistama jääda et need rattad tulevad kuskile eesti lähedusse ka. Ja olles tihti hale rott kes ei julge meie liikluses ratatada, sest üks kord jäin rattaga trolli külge ja lohisesin nii mõned meetrid, siis ikka abicikut tahaks.

Aga eriti tuus on omakorda see (johan-siim its for you) et värvigamma sellel kollektsioonil pärineb Rootsi põhimajadelt, ratas per khul maja.
Ja et see invistigatsioon ei jääks vaid väljamaa blogide ahvimiseks leidsin ma selise värgi, et Note Design Studio hakkab koostööd tegema rootsi K-RAUTA ketiga, mingi isetegemise projekti raames. Jällegi nii lähedal toimuvad nii lahedad asjad ja samas päike paistab et lausa tundub et ka meie ühiskonna normaliseerumine pole kaugel.


PS. Mööda Rotermanni tööle jalutades leidsin veel sellise ratta, ema kinkis mulle kostjaga kõrvakad, boss tõi mu lauale sellise fotoreportaazi mu särgiga : )