Taanituus

ADC Disainiauhindade möll on juba mööda minemas. Kui keegi uustuusa külastab kes mingitpidi osales või finaalitses või kuidasiganes Aitäh. Õhkkond oli veidi okvard, kuna see oli väga kodune. Ikka juba viimasel ajal arenes välja mingi harjumus võlts võltsi otsas järele, aga seekord oli lihtsalt tsill. Ei muusikuid ega õhtujuhte, isegi viinashotte polnud. Muhe.
Debüteerisin züriis + vahepeal züriist eemal olles võitsime hõbeda hiigelhammastega mida Karliga koos ideetasime. Tuus nee. Uustuusadest suutis aga Silja Ots pildile jäädvustada mind valgusvoormeeste vahel. Höhöhö. Nagu ütles Rasmus Ibfelt e-typsist - enamus auhindu läks hipsteritele. Hahaha.


Enihau. Rasmusel on tuus naine Jette Tosti Nielsen ja omakorda tema graafilisi töid ringi surfates leidsin ma siukse fotomehe kui Casper Sejersen. Taanlased rokivad mu villaseid sokke. Ja Casperilt on ikka väga mida õppida lihtsa geniaalsuse osas. Möm.





Ja vahepeal rääkisin Moele oma riidekapist. Kusjuures just avastasin et täitsa normal kodukas neil. + Lõpuksometi kaunimat sorti pilt minust, suuremalt paberkandjal :d Tänud@Laura. Mood peaks nüüd varsti välja ilmuma, esikaanel on Valeri Liontev <3