seda teist ja piltisid

Käisime Annega pidulikult reedel raadios rääkimas kaltsukatest ja muust kasulikust. Väga meeldiv ja tore ja Ester ja Merle tuusad naised, ma arvan et see saade läheb täitsa käima. Jee! http://r2.err.ee/saated?saade=241 Seal saab siis me juttu ka järelkuulata. Mina olevat itsitav ahv ja Anne beershake reklaami uusrikas tädi.
Anyhow. Vahepeal on jäänud minevikkuErki moeshow täiesti mõistmatu infograafikaga ja värisevate jalgadega pubekasmodellidega, kuid osade väga tuusade riietega, ufosõitva poodiumiga ja haiglaselt khuuli aftekaga. + Minevikus ka Laura Kallasveesuperkhuuli lühtriga ja maailmalemmude fotoraamidega stuudio avamine.

Aga Glämmilaat on juba rämelähedal = lisaports müükiminevast glämmist. Siin on siis Tokio Harajukust toodud asju, Fred Perry't, Lacostet, usa vintaaži, G-star'i ja muud tuusa.
(19 juuni kell 16-21 Veerenni 24).






PS. Mingi loom kribas kaunisprillide postituse kommentitesse, et üks koledam kui teine vms, sry et ma selle ära kustutasin, delfi asub muul aadressil eks ja ma ei viitsi idikaid tolereerida :*
Love.