shop nastytuus


Naiskad. Üks asi mis kunagi moest välja ei saa minna on see mis on juba ammu moest välja läinud, ainus mis ta teha saab on tagasi tulla. Kui loogiline saab olla? Hühü.
Shop nasty gal ehksiis, shoppa räpakalt vä? Haha. Idee järgi hoiab ju endas sedasama Humana mõnusat haisu rääkimata taaskasutuskeskustest jnejne. Muide see pole hais vaid üldkeemilise puhastuse lõhn, ainus oht olla räpakas on jalatsitega, sest jalaseent see värk ei tapa. Okei eaalselt oli mul ka selline kogemus et kord kopli angaarikaltsukas mingis hiigel riietevaagnas leide väljakaevamas jäid reaalselt mu käe külge kinni lägased trussikud. Mhhh-mhhh.. Kogemused.
Shop nasty's siis on väga tuusasid vintaazasju ja sektsioonid ka aksessuaaridega ja mitte aint vana kaubensiga vaid ka uuega. Hinnad on ka elatavad. Ntks totaal unistustemeelsed prilliraamid on 300.- krooni, mingi postikulu ka aga no tere talv. Alla tuhande siuksed roosad kompvekid oma molu ette saada on ikka megatuus.

Täna kui tööle jalutasin kõndis mu kõrval naine kes nägi siuke harjukeskmine välja.. Mingi tumelilla jakk ja mustad kingad ja pruunid juuksed ja must kott ja hallid veits altlaienevad teksad. Kuid mis oli täiesti öökimaajav. Teksad olid alt ära keeratud, sissepoole, sest nad olid liiga pikad talle. Siis nad olid ära triigitud sealtkohast ja samas kortsu veits läinud ja üks püksisäär oli tagant veel lahti ka läinud triikimiskohast niivisi et keerdu oli eriti odavalt näha. Ko Hu Tav! No ausõna, Ei ole raske leida faking paraja pikkusega teksad. Ja teiseks, ka käsitsi saab nad alt ära Õm mel da. Kolmas variant, need saaks ju väljapoole keerdus olla, see pole tabu. Ning lõpuks, kui sa oled oma tuhandeligi teksadele kulutanud, siis õmbleja juures pikkuse äraõmblemine 40.- eeku ei peaks ju tappev olema. Kaad kaad kaad.