Pan(t)uu(s)



Hurrahurra
Pan:u on üks neid asju mis on forever tuus ja natukene mitte nii uus aga iga kollektsioon on ju enivei uus siis miks mitte ka noh ta ongi uus. Eks.
Ja mis on gigamegaoluline on see, et ei saa isegi öelda "lõpuks ometi" kuna täiesti ootamatult kõndides mööda rotermanni galleri poest nägin ma haigeid värvilisi pusasid ja värke mulle vitriinilt silma tegemas ja need olidki panuu asjad. Idee järgi täiesti selline bränd et ta tundus forever interneti-tellimiste kaugusel on nüüd lihtsalt nokuotsa läheduses. Ja õnneks ei müüda seda väga massiliselt, et igat asja on paar tükki ja suur lootus on et miljard inimest nende riietega igapäevaselt sulle vastu ei jaluta.
Hinnad on niijanaa, mingi tsärgid on 600 krontsi ringis ja pusad kuni 2 tuhandeni. Ehksiis kui väga väga väga vaja ja tahaks siis saab hakkama ostuga.
Ma kõiki asju ei leidnud näidukateks, aga siin on mõned värgid mis meie poes leiduvad, ja nu nende kodukalt on näha nagu tervet kollektsiooni ka. Muideks see must saiko roosaga vest on meestekas mitte naistekas.